Om os

Vintage Smykker sælger flotte og lækre pre-loved smykker af god kvalitet.

Vintage Smykker er ejet og drevet af Pia Ravn Smykker. Vi er et hold af dygtige, passionerede smykke elskere der ikke nænner at smelte smukke brugte (vi kalder det pre-loved) smykker om og derfor har vi skabt denne hjemmeside. Vi har dedikeret os selv til at nøje vurdere og udvælge alle pre-loved smykker som vi får ind i butikken, på den måde sørger vi for at de smykker vi har til salg her på vintagesmykker.dk altid er unikke og af god kvalitet.

Fordi vi er en del af en fysisk butik, betyder det at du både kan komme og se og prøve varen inden du køber. Det giver dig en god tryghed i handlen og vi elsker at give dig råd og vejledning om de varer vi har til salg.

Ved at sælge dine brugte smykker til os, så kan du være med til at undgå at dine smykker smeltes om som de fleste guldsmede gør. Vi synes nemlig det er  ærgerligt at gammelt arveguld og smykker på den måde forsvinder, og da vi hellere vil se at en ny ejer kan få glæde af det gamle håndværk, hjælper vi  smykket videre til en ny ejer der kan give den ny kærlighed.

Vintage Smykker giver en af de højeste priser for guld på markedet, så du kan roligt komme ind til os og vise dit pre-loved smykke frem. Så kan vi få en snak om smykket. Fortæl os din og dit smykkes historie. Så kan vi fortælle dig lidt om hvor miljøbevidst du er ved at sælge os dit brugte smykke, for ved at få det solgt videre eller selv hvis det smeltes om, så er du med til at spare vores planet det enorme ressourceforbrug der foregår når man skal udvinde gulvet af undergrunden. Det er sund fornuft og godt for os alle sammen!

Derfor håber vi at hvis du har gammelt guld eller nogle flotte ægte smykker liggende, at du vil tage det med ned forbi vores butik i Egedal Centret 57, 3660 Stenløse.